SÄÄNNÖT:

- Jokaisella väylällä on oma Par-tulos
Pelimuoto on kiertueen aikaisemmilta vuosilta tuttu ALTERNATE SHOT (AS). Joukkue ilmoittaa ennen heittoa, kuka pelaajista heittää aloitusheiton. Aloitusheiton jälkeen joukkueen pelaajat heittävät vuorotellen, kunnes väylä on pelattu loppuun. Yksi pelaaja ei siis voi heittää koko väylää läpi. 
HUOM! Seuraavalla väylällä heittojärjestystä voi kuitenkin halutessaan muuttaa. Edellisen väylän lopettaja voi siis aloittaa seuraavan väylän.

Osalla väylistä on tuomari, joka valvoo heittojen turvallisuutta. Turvallisuussyistä tuomari antaa heittoluvan, jonka jälkeen heitto voi tapahtua. Epäselvissä tilanteissa tuomari tekee ratkaisun pelin jatkosta, mutta muuten joukkueet ”tuomaroivat” toinen toisiaan.
- Mikäli kahden kierroksen jälkeen voittaja ei ole selvillä, heitetään tasatilanteessa olevien joukkueiden kesken uusintakierros "äkkikuolema"-tyyliin. Edetään väylä kerrallaan, kunnes joukkueiden välille on saatu ero.
- Pelaajilla tulee olla mukana omat kiekot.

Cityfrisbeegolf ei ole PDGA:n alainen turnaus, eikä mikään muukaan virallinen kilpailu. Pidetään siis rento meininki ja hyvä mieli mukana jokaisessa kisassa!

<- Takaisin

Website made by Avedia