joutsenikkuna pipolatka 2019 slider

Rukan Pipolätkä tulee jälleen - Tällä kertaa Euroopan suurimpana.
Tapahtuma loppuunmyyty. Mukana 64 joukkuetta!

Tammikuussa 2019 (25-26.1.2019) sadat oman elämänsä Laineet ja Crosbyt ottavat jälleen mittaa toisistaan Kaltiolammen jäällä, aivan Rukan kylän ytimessä. Neljättä kertaa järjestettävä Rukan Pipolätkä kokoaa yhteen leikkimieliset aikuiset mittelemään lajissaan Suomen suurimpaan turnaukseen. Kylän tiivis infra mahdollistaa ainutlaatuiset puitteet ikimuistoiselle viikonlopulle.
Kaksipäiväinen tapahtuma tarjoaa mukana olijoilleen ilmaveivausta ja karnevaalimeininkiä kellon ympäri. Päivät täyttyvät urheilujuhlan humusta ja yön saapuessa Suomen eturivin artistit pitävät huolen että hiki ei pääse kuivumaan pelien jälkeenkään!

Tapahtuma myytiin loppuun ennätyksellisesti jo syyskuussa. Tämä tarkoittaa sitä, että Rukan Pipolätkä tulee olemaan Euroopan suurin Pipolätkä -turnaus, kun mukana on huikeat 64 joukkuetta. Joka vuosi osa joukkueista saattaa kuitenkin joutua perumaan osallistumisen niin kannattaa kärkkyä myös perumispaikkoja.

Osallistumismaksu 185€/joukkue
Joulukuun jälkeen tulleista perumisista osallistumismaksua ei palauteta!
Joukkueessa voi olla max. 8 pelaajaa ja jokaiselta joukkueelta tulee löytyä pelipaita. Katso tarkemmat säännöt sivun laidasta löytyvästä säännöt-linkistä.
Pelit alkavat perjantaina n. klo 15.30 ja päättyvät lauantain palkintojenjakoon n. klo 18.00

Viimeisimmät tiedot Rukan Pipolätkästä saat, kun otat seurantaan tapahtuman Facebook-sivun!

 

HUOM! Pelaajia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Mikäli turnausta ei pystytä pelaamaan jäällä sääolosuhteista johtuen tullaan pelit pelaamaan tossulätkänä.

Pipolätkä 2018 Aftermovie

Website made by Avedia